Friss topikok

...politikai pedofília...

2012.12.18. 16:33 mk27soundmaster

...Mindenki (ott, akkor és) úgy tüntet, ahogyan jólesik neki, de gimnazistákat (heccelni), agitálni, tüntetésre ösztönözni, politikai pedofília: olyan, mint mikor a cigányok a gyerekeket küldik lopni, mert ők (még) nem büntethetőek.

(...)

Ez már tényleg mindennek a legalja! ...kamaszgyerekeket bevonni olyan játszmá(k)ba, ami(k)ről semmi fogalmuk nincs és ami(k)hez semmi közük, aljasság.

(...)

...az iskolaigazgatók (akár) meg is tilthatnák, hogy az iskoláikban a gyerekek között agitáljanak, szervezkedjenek. De (elsődlegesen) nem megtiltani kell(ene), hanem felelősen kell(ene) hozzáállni a kérdéshez. A tanároknak például nyíltan, őszintén kell(ene) beszélniük a diákokkal, meg kell(ene) velük ismertetni(ük) a kérdést a maga összetettségében, tudatosítaniuk kell(ene) bennük, hogy mivel még nem szavazópolgárok, így kompetenciájuk és felelősségük is korlátozott és fel kell(ene) őket készíteni(ük) (meg kell(ene) próbálni felkészíteni őket) a politikai manipulációval szembeni immunitásra.

(...)

(Nagy szeretettel kérdezném a (nagy) demokratákat:) Nem kellene-e föltennünk magunknak a kérdést, hogy az-e a fontosabb, hogy egy fiatalkorú élhessen véleménnyilvánítási jogával vagy az-e, hogy gyerekeinket megvédjük a politikai manipulációtól? Ha egy gimnazistát nem tekintünk politikailag érettnek (hiszen választójoggal nem rendelkezhet), akkor miért érezzük érettnek ahhoz, hogy politikai agitátoroknak szolgáltassuk ki?... (Innét: mandiner.blog.hu/2012/12/18/a_nehezzene_slagergyarosai_european_mantra_az_uj_godorben#comments & mandiner.blog.hu/2012/12/18/fiatal_magyarok_razzak_az_utcat#comments)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mk27.blog.hu/api/trackback/id/tr394971763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása